Honlap bérlés, vagy még annál is több?

Cégünk nem klasszikus bérleti kondstrukciót árul, ahol sablon honlapok közül kiválasztva Ön havi rendszerességgel fizet.

Nem. Ennél sokkal többet kínálunk! Potenciális, rendszeres érdeklődöket, ügyfeleket!

Hogyan?
Készítünk Önnek egy egyedi honlapot az igényei figyelembevételével, majd az oldalt látogatottá tesszük. Ennek keretében felhozzuk a Google első pozícióiba adott kulcsszavakra az oldalt, és bevetünk minden olyan látogatottságnövelő eszközt, ami a webes szakmában bevethető.
Ezáltal Önnek állandó ügyfeleket szerzünk.Mi ebben az az újdonság?
Az, hogy ezt egy bérleti konkstukcióhoz hasonlóan havi összegért veheti igénybe. Így nem kell kezdetben nagyobb befektetéssel számolnia, és a látogatottságnövelésért sem kell külön fizetnie. Nálunk mindezt egyben megkapja, ráadásul a piac egyik legkedvezőbb árán!Mennyiért?

Az ár függ attól, hogy milyen területre készül a honlap. Ahol a konkurenciaverseny magas, nagyobb összeggel számolhat, mint egy kisebb piacon. Célunk, hogy ez az összeg megérje a befektetést, azaz jóval több megrendelőt realizáljon, mint amennyi a havidíj. Elmondható, hogy piactól függően 5.000-15.000 Ft közötti összeggel számolhat havonta. Ez csekély befektetés, mivel a lehető legtöbb potencális érdeklődőt visszük oldalára!


Mi erre a garancia?
Nem más, mint eddigi eredényeink. Ha még nem tette meg, tekintse meg referenciaoldalunkat, ahol meggyőződhet az általunk képviselt színvonalról. Ezen felül pedig a jobb oldali felsorolás csak ízelítő, hogy milyen szavakra hoztuk fel ügyfeleink honlapját a Google első odalára. Elöl lenni a Google-ben nem jelent mást, mint biztos bevételeket szerezni.


Meddig kell fizetni a havi díjat?
Amíg Önnek ez megéri. Bármikor felmondhatja. Nálunk nincs hűségidő, vagy felmondási díj. Éppen ez a szolgáltatásunk lényege: ha Ön folyamatosan profitál a honlapból, akkor miért is mondaná fel? Ha pedig úgy érzi mégis, hogy ez kevés, akkor nem állunk ennek útjába. Veszítenivalója tehát nincs.Saját domain hozható?
Természetesen. Akár saját domain nevén is megoldható a szolgáltatás. Igyekszünk ebben is rugalmasan hozzáállni a gördülékeny együttműködés érdekében. Ha rendelkezik domain névvel, ne habozzon, keressen fel minket!

 

Mi a következő lépés?
Vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és írja meg, hogy milyen területen szeretne több ügyfelet. Ezután mi elkészítjük ajánlatunkat és ismertetjük a részleteket.

Ne feledje, mi nem egy honlapot adunk csupán, hanem rendszeres ügyfeleket szerzünk Önnek több éves tapasztalatunknak köszönhetően.

Ez garantáltan Magyarország legjobb honlapkészítés ajánlata!
Vegye fel velünk a kapcsolatot  már ma, hiszen az idő pénz!


 
Ízelítő munkáinkból
Összes referencia megtekintése
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás