ablakcsere
Legfőbb termékünk a műanyag ablak, kereskedelem és cseréje, nagyszerű árakon. Az ablakcsere fő tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg, szél ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy az ablak legmegfelelőbb anyaga a hagyományos fa, a rozsdamentes alumínium, vagy a jelen legmodernebb anyaga, a m?anyag ablak. Termékeink átvehetők boltunk valamelyikében vagy beépítve, házhoz szállítva.
ablakcsere
samsung klíma
Bárki számára fontos lehet a lakhely fűtése, vagy például hogy páramentes legyen az.Ha samsung klíma berendezést forgalmazó üzletet szeretne venni, vállalkozásunk a legkifizetődőbb megoldás Önnek. A további információkért keressen rá samsung klíma termékkel kereskedő honlapunkra!
samsung klíma
szélvédő
Az jármű tökéletessége a legfontosabb, mint minden autótulajdonosnak, nemde? Hogyha elrepedt vagy egyéb okból sérült a kocsin a szélvédő, akkor a megfelelő opció szalonunk, akár éjfélkor vagy délután 1-kor, szalonunk ugyanis állandóan üzemel. További információért keressen rá weblapunkra!
szélvédő
wellness siófok
Amennyiben a nyaralás a téma és a Balatonhoz mennek, előjön a kérdés, a tó melyik területére kellene menni. Az általunk üzemeltetett hotel a a legszebb balatoni területen van, Siófok városában. Szállodánkban tömérdek lehetőség áll a vendégek rendelkezésére, és természetesen van wellness is. Lehetőség van rendezvényeket lebonyolítani is, legyen konferencia vagy egyéb rendezvény. Weboldalunkon még több információt tudhat meg, valamint a képeinket is megnézheti.
wellness siófok
radiátor
Abban az esetben, ha lakást újít fel, ajánlatos a legújabb technológiát beépíttetni. Manapság hatalmas igényeknek szükséges eleget tenniük, legyen szó energiatakarékosság szempontjából vagy hogy egyszerű legyen. Vállalatunk ilyen termékkel kereskedik. Nézze meg radiátor termékekkel foglalkozó weboldalunkat a részletes tudnivalóért!
radiátor
autóüveg
Az gépjármű szépsége a legfontosabb, mint minden embernek, ugye? Hogyha elrepedt vagy egyéb okból sérült a kocsin az üveg, akkor a tökéletes opció szervizünk, akár hajnal 2-kor vagy délután 1-kor, szervizünk ugyanis állandóan nyitva tart. Több részletért keressen rá weblapunkra!
autóüveg
medence építés
Boltunk elkészítésével foglalkozik egyedi tervezéssel, valamint régi medencék lebontásával is foglalkozunk. Vállalatunknál fontos a az ügyfél elégedettsége, így látványtervvel, helyszíni felméréssel is áll a megrendelők rendelkezésére. Szeretnénk, hogy az Ön elképzeléseit kivitelezzük! Látogasson el medence felújítás honlapunkra és tekintse meg árainkat és álmodja meg medencéjét!
medence építés
medence felújítás
Vállalkozásunk medencék kivitelezésével foglalkozik egyedi tervezéssel, valamint régi medencék átalakításával is foglalkozunk. Nekünk fontos a az ügyfél elégedettsége, így szaktanácsadással, árajánlat készítéssel is áll a vásárlók rendelkezésére. Célzatunk, hogy az Ön elképzeléseit megvalósítsuk! Látogasson el medence felújítás honlapunkra és tekintse meg extráinkat és kérjen ajánlatot!
medence felújítás
honlapkészítés
Hogyha üzlete van valakinek, általában szeretne weblapot a boltjának. A mi cégünk ilyen weblapokat hoz létre. Hogyha érdekli ajánlatunk, keressen rá weboldalunkra!
honlapkészítés
cpl ajtó
Amikor lakást újít fel valószínűleg megfordul a fejében, hogy jó ötlet lenne az ajtókat lecserélni. A lényeg mindig az, hogy a legjobb minőségű terméket válassza ki a kedves ügyfél. Hogyha érdekli a dolog, nyomjon rá cpl ajtó termékekkel foglalkozó weboldalunkra!
cpl ajtó

 

medence építés
medence építés
Üzletünk medencék építésével foglalkozik egyedi tervezéssel, valamint régi medencék átalakításával is foglalkozunk.Vállalatunknál fontos a az ügyfél elégedettsége, így szaktanácsadással, árajánlat készítéssel is áll a az ügyfelek rendelkezésére. Az a célunk, hogy az Ön elképzeléseit megvalósítsuk! Nézzen rá medence felújítás honlapunkra és nézze meg árainkat és álmodja meg medencéjét!

 

 

 

 

nyílászárók
nyílászárók
Fő profilunk a nyílászárók, értékesítése, legjobb árakon. A nyílászáró előnye a megbízható szigetelés a hideg, szél ellen. Termékeink átvehetőkkereskedésünk egyikébe esetleg beépítve, házhoz szállítva.

 

 

 

 

hajegyenesítés
hajegyenesítés
Egysíkú már az örökös göndörödő haj? Az Ön számára a biztos megfejtés a tartós hajegyenesítés! Nálunk csak a legjobb eszköz használatával csináljuk a munkát. A tartós hajegyenesítés után több hónapig biztos a kezelhető haj. Amennyiben bővebb részletekre kíváncsi tekintse meg honlapomat!

 

 

 

műanyag ablak
Boltunk fő profilja a műanyag ablakok, forgalmazása és cseréje, kiváló árakon. A műanyag ablak tulajdonsága zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy a műanyag ablak legmegbízhatóbbanyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a jelen időtállóbb anyaga, a műanyag ablak. Termékeink átvehetők üzletünk valamelyikében esetleg házhoz szállítva, beépítve.
műanyag ablak
klímaszerelés
A nagy melegben szeretne hűsolni kicsit a lakáson belül, de nem tudja, hogy melyik vállalatot bízza meg vele? Vállalkozásunk a klímaszerelés területén tevékenykedik, így a lehető legjobb választás lehetünk Önnek is! Sokféle klímát árulunk, de az egyik legegyedibb változat a gree klíma. Hogyha felkeltettük érdeklődését, keressen meg minket a weben!
klímaszerelés
napelem
Boltunk nap- kollektorok és elemek, külömbözö energetikai eszközökkel az Ön részére személyre szabva megoldást hoz létre. Látogasson el napelem honlapunkra és informálódjon.
napelem
mágneses tábla
Mágneses táblaárulásával foglalkozik üzletünk. Ilyen irodai eszközökre szüksége lehet a irodában dolgozóknak, ugyanis nem csak a asztalokra lehet szüksége az iroda felszerelésekor. Problémát okozhat azonban a termékek megvásárlása, ha nincs idő elmenni érte. Az általunk üzemeltetett irodaszer webáruház a legmegfelelőbb választásnak tűnik az Ön számára is. Újabban egyre népszerűbb a mágneses tábla árucikkünk. Amennyiben felkeltettük figyelmét, látogasson el weblapunkra!
mágneses tábla
diákmunka Budapest
Szeretnél dolgozni nyáron a suli után, de nem tudod, hogy hogyan? Kell a plusz pénz a nyárra? Az általunk működtetett iskolaszövetkezet segítségével a diákmunka nyárra megoldható lehet, ha te is akarod! Az általunk garantált diákmunka további részleteiért nézd meg weblapunkat!
diákmunka Budapest
bérkalkulátor
Napjainkban sokmindenki nem tudja kiszámolni a bérét. Szóval megeshet, hogy egy könyvelő lenne jó ötlet. A könyvelőnek viszont fizetni is szükséges, így minden ember megpróbál az interneten szétnézni a legjobb megoldás után. Amennyiben megfelelően nézelődik valaki a világhálón, abban az esetben hamar megtalálhatja a megoldást. Ez pedig a bérkalkulátor. Ezzel gyorsan kiszámolhatja a fizetését.
bérkalkulátor
jura kávégép
Kimodható tulajdonképpen, hogy manapság meglehetősen sokan szeretik a kávét, és ez folyamatosan csak bővülni fog. Többen viszont ezt élményt is a létező legnagyobb környezetben szeretnék kivitelezni, otthon. Ehhez viszont szükséges kellék a kávégép. Üzletünk készletében sokféle kávégép márka megtalálható. Az egyik legjobb viszont a Saeco kávégép. Hogyha Ön is kávégépet kíván venni, nyugodtan keressen minket bizalommal!
jura kávégép
duguláselhárítás
Önnel is megeshet, hogy eldugult a lefolyó, ezért duguláselhárítás terén az interneten keresi a megoldást. Legyen szíves ne tegye tovább, mert sikerült megtalálni a megfelelő vállalkozást! Viszont itt nem csupán az alap munkák biztosítottak, cégünk garanciát is vállal a megcsinált javításra. Keressen meg minket nyugodtan weboldalunkon, nem fog csalódni!
duguláselhárítás
beltéri ajtók
Ajtók, nyílászárók. Debrecenben, elkészített méretben! Amiket forgalmazunk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Látogasson el hozzánk és válogasson óriási választékunk , választékunkból nézzen el weboldalunkra, további ajtó termékekért, információért. Több éves múlt beltéri ajtók és ajtók terén.
beltéri ajtók
makita fúrókalapács
Egy nagyszerű makita sarokcsiszoló vagy festool eszköz akármikor fontos lehet. Főleg egy szakmunkás részére, ugyanis a dolga elvégzéséhez szüksége van rá. Cégünk honlapját bátran megnézheti, hiszen dolgunk pont az ilyen gépek árulása. Ha Önt is érdeklik a bővebb információk, nyugodtan hívjon minket!
makita fúrókalapács
árfolyam
Amennyiben külföldre megy az ember, természetesen a helyi pénznem kell, hogy külföldön boldoguljon. Hogyha ez szükséges, akkor egy valutaváltó üzlet kell a kirándulók részére. Természetesen a pénznem tekintetében az árfolyam egy nagyon fontos tényező lehet. Ez mindig más szokott lenni, akár naponta is változik az érték. A honlapunkon elhelyezett valutaváltó által megnézheti a jelenlegi árfolyam értékét.
árfolyam
babzsákfotel
Nagyon sok nappaliban lehet találni a babzsákfotel. Ez igazából egyáltalán nem meglepő, hiszen a babzsákfotel egy olyasféle modern berendezési eszköz, ami lakóhelyiségét egyszerűen megszépíti. A babzsákfotel akár valamilyen hideg felszínre is letehető, meleg érzést fog adni Önnek is. Cégünk babzsákfotel termékek forgalmazásával foglalkozik. Hogyha az Ön érdeklődését is felkeltettük, nézzen el weboldalunkra!
babzsákfotel
keresőoptimalizálás
Ne bízza weblapja sikerét a véletlenre!
keresőoptimalizálás
szigetelés
Hogy a falszigetelés miért annyira lényeges? Ez egy rendkívül jó kérdés. Egy lakóhelyiség rengeteg alkalommal is nedvesedni kezdhet, a nedvesség okát pedig a legkevesebb idő alatt meg kell találni, amihez ajánlatos szakembert igénybe venni. A bajt a legrövidebb idő alatt meg kell szüntetni, hiszen állagromlás is előjöhet a hosszabb nedvesedés által, ez pedig az épület elértéktelenedéséhez vezethet. A nedves fal esetén a penész is hamar kialakul, ez pedig az egészségre igencsak káros. Cégünk a falszigetelés szakterületén dolgoznak hívjon minket nyugodtan!
szigetelés
autókölcsönzés
Rengeteg embernek elintézni valója adódik Budapest egyik részén, viszont nem rendelkezik kocsival, és szükség lenne egyre, vagy mondjuk szerelőnél van a sajátja. Remek választás lehet cégünk Önnek. Az autóbérlés könnyedén megoldható mondjuk rendezvényekre, üzleti utakra. Vállalatunknál az összes kategória megtalálható, az alacsonyabbtól a magasabbig. Amennyiben érdeklik a továbbiak, keressen minket nyugodtan!
autókölcsönzés
ceremóniamester
A mai modern világban minden halad a korral, ezért a vőfélynek is létezik immáron mai verziója, ez pedig a ceremóniamester. Elegánsan öltözik, nem pedig népies ruhában, mint a vőfély. Egy ceremóniamester leginkább a szolgáltatókat, a személyzetet koordinálja, ezért elmondható, hogy az esküvő levezénylése a tevékenységi köre, nem pedig a vendégek mulattatása. Ezekből egyértelműen jön, hogy igencsak nagy szaktudást kíván a ceremóniamester szakma.
ceremóniamester
tolóajtó
A bejárati ajtó variációi között sokszor nem túl könnyű a döntés. Vállalatunknál ez egyszerűbb lehet, tudniillik kínálat meglehetősen széles a variációk esetében is. A bejárati ajtó minden esetben kellő lehet, ennek okán foglalkozni kell vele. Feltételezhetően Ön is megálmodta már a legmegfelelőbb bejárati ajtó típust, vállalkozásunk portálján meg is tervezheti, valamint kép formájában megtekinteni azt.
tolóajtó
tonerkazetta
Vélhetően minden személy rendelkezik nyomtatóval. A gép állandó működtetése során kifogyhat belőle a tinta. Az ilyen esetekben a tonerkazetta, valamint a nyomtató toner megvásárlása szükséges, ugyanis vélhetően a későbbiekben is használni szeretné a nyomtatót. Ehhez viszont immáron nem kell személyesen megvenni a terméket, az interneten is könnyen meg lehet vásárolni.
tonerkazetta
zárszerviz
Hogyha a zár szorul, akkor a zárszerviz az egyértelmű megoldás Önnek is. Olyan eset is előfordulhat, hogy simán csak egy normál zárcsere kell, valamint azt megelőzően a zárnyitás. Szolgáltatásunkra akármikor szükség lehet, ebből adódóan a nap bármely időszakában állunk szolgálatára, éppenséggel például éjjel 1 órakor is. Nézze meg weblapunkat bátran, bővebbet is találhat!
zárszerviz
friss hírek
Weblapunkon elsősorban a friss hírek találhatók meg. Ez a legtöbb embernek remek lehet, hiszen a mai világban az információ immáron lényeges részlete az életnek. A friss hírek révén bármilyen eseményt megtudhatnak. Sajnálatosan ez rengeteg esetben valamiféle bűncselekmény.
friss hírek
babzsák
Biztosan nagyon sok olyan ember van, aki szeretne egy remek babzsák terméket vásárolni magának, viszont rendkívül erős porallergiával küzd, ezért nem is meri megvenni, ugyanis fél attól, hogy abban is tüsszögni fog a benne megbújó portól. A babzsák esetében azonban ettől egyáltalán nem kell tartani, ugyanis olyan bőr huzattal rendelkező babzsák termékek is vannak már, amelyeket ezt a problémát meg tudják oldani.
babzsák
google hirdetés
Egy vállalat gyakran rosszul mehet, ebből adódóan egyértelműen külső beavatkozásra lehet szükség egy reklámügynökség alkalmazásával. Nálunk ajánlott tudni, hogy a mai modern világban ezt leginkább Google hirdetés, esetleg Facebook hirdetés segítségével próbálják elérni a felállított elvárásokat. Így 100 százalékosan valós állítás az, hogy egy vállalkozásnak külső beavatkozásra lehet szüksége. A reklámügynökség az előbb említett technikák mellett a webfejlesztés segítségével is igyekszik ügyfelének segíteni.
google hirdetés
reklámügynökség
Egy vállalkozás sok esetben rosszul mehet, így egyértelműen külsős beavatkozásra van szükség egy reklámügynökség igénybevételével. Esetükben nem árt tudni, hogy a mai fejlett világban ezt főleg Google hirdetés, vagy Facebook hirdetés segítségével érik el a felállított eredményeket. Ebből fakadóan teljesen valós kijelentés az, hogy egy üzletnek külsős beavatkozásra van szüksége. Egy reklámügynökség az előbb említett módszerek mellett a webfejlesztés használatával is megpróbál partnerének segíteni.
reklámügynökség
költöztetés
Biztosan sokan vannak olyan polgárok, kiknek a szállítás nem éppen kivitelezhető. Ilyen esetekben ajánlott egy olyasféle vállalatot megkeresni, aki a költöztetés, vagy a bútorszállítás területén működik, leginkább valamilyen hátfalas gépjármű által. Az ilyenféle vállalkozások viszont akár az irodaköltöztetés területén is ellátják feladatukat.
költöztetés
Elérhetőségeink
Keressen minket még ma!
Iroda:
Budapest III.,
Bécsi út 85.
(Előzetes időpontegyeztetéssel)

Telefonszám
:
+36-20-589-5641
Email: info@elux.hu
Eddigi munkáink...
Összes referencia megtekintése
Áraink
Ízelítő árainkból.
Ha szimpatikus, hívjon minket!
 
Start csomag: 87.000 Ft + Áfa
Start Plus csomag: 147.000 Ft + Áfa
Professzionális csomag: 247.000 Ft + Áfa
Egyedi honlapkészítés: Kérjen ajánlatot!
 
Webáruház készítés: 200.000 Ft + Áfa-tól
Logó készítés: 20.000 Ft + Áfa-tól
 

uf szerzes

Ügyfeleink véleménye
telerakter"Az oldal elkészítését illetően, nagyon jó választás volt az Elux csapatát megbízni a munkával. Bonyolult programozást igénylő oldal, amit hibátlanul megoldottak. Az oldal dizájn elemei is az ő munkájukat dicséri. Rendkívül igényes, felkészült csapat. Csak ajánlani tudom őket. Nemzetközi szinten is rengeteg dicséretet kapunk. További közös együttműködésben is gondolkozunk velük."

Szarka Zsolt
Tulajdonos
www.telerakter.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés