velemenyek

Ügyfeleink véleménye


Honlapkészítés • Keresőoptimalizálás

"Több üzlet vezetőjeként sajnos elég kevés időm van az online megjelenésünkre is koncentrálni, így a webáruházunk teljes megvalósítását az Elux szakembereire bíztam. Tettem ezt azért teljes nyugalommal, mert már évek óta ők felelnek az online arculatunkért, és eddig egyszer sem okoztak csalódást. Nem utolsósorban hála a szakszerű keresőmarketing kampánynak, elmondhatom, hogy a napi egyedi látogatószámunk rendkívül magas, és egyre növekszik.
Azoknak ajánlom őket, akik nem akarják a véletlenre bízni az online sikert!"

Gyovai-Horváth MelindaTulajdonos
www.fodraszkellekek.hu
www.hajfestekshop.hu


„Remek volt az ELUX csapatával együtt „dolgozni”, mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint az Elux az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak! Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!„

Hegedűs AnitaÜgyvezető-igazgató
www.balnea.hu


"Az oldal elkészítését illetően, nagyon jó választás volt az Elux csapatát megbízni a munkával. Bonyolult programozást igénylő oldal, amit hibátlanul megoldottak. Az oldal dizájn elemei is az ő munkájukat dicséri. Rendkívül igényes, felkészült csapat. Csak ajánlani tudom őket. Nemzetközi szinten is rengeteg dicséretet kapunk. További közös együttműködésben is gondolkozunk velük."

Szarka ZsoltTulajdonos
www.telerakter.hu


 "Amikor elhatároztuk hogy webáruházat szeretnénk létrehozni, mindenféleképpen profi csapattal szerettünk volna dolgozni! Hosszas keresgélés után rátaláltunk az Elux.hu csapatára, akik profizmusukkal, szakértelmükkel segítettek minket, és saját (fantasztikus) ötleteikkel készítették el webáruházunkat! Az eredmény magáért beszél! A webáruház átadását követő héten már forgalmat könyvelhetett a cég! Csak dicsérni tudom a rugalmasságukat, gyorsaságukat, szakértelmüket, precizitásukat!"

Petrovits PéterÜgyvezető
www.legotletesebbjatek.hu


"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat!
Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai GyörgyTulajdonos
www.tulipanshop.hu


 "Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben.
Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai MiklósTulajdonos
www.autopatkai.hu


 "Webáruházunk megújításához és az új oldal keresőoptimalizálásához kerestem profi partnert. A kedvező árajánlat és a referenciák alapján választottam az Elux-ot. Az elkészült oldallal és az Elux munkájával, kapcsolattartásával nagyon elégedettek vagyunk, korrekt, segítőkész, profi csapat. Jelenleg az oldalunk keresőoptimalizálása folyik, mellyel már az első hónap után szép eredményeket értek el, több kulcsszóra is a Google találati lista első oldalán szerepelünk. További webáruházak elindítását is tervezzük, melyek elkészítésével szintén az Elux-ot szeretnénk megbízni. Szóval, aki profi honlapot szeretne, bízza az Elux-ra!"

Dikán ÉvaTulajdonos
www.lampanet.hu


 "Elégedettségemet szeretném kifejezni nem csak a weboldal küllemét illetően, hanem az elkészítés menetére, különösen a határidő előtti átadás tekintetében is. Úgy érzem, hogy a keresőmarketinggel kiegészítve weboldalam évekig képes magas színvonalon biztosítani vállalkozásom sikerét."

Kondor GáborÜgyvezető
www.profiredony.hu


 "Ami előzetes elvárásaimban szerepelt, azt az Elux maximálásan elvégzte, sőt túl is teljesítette azt. Elmondhatom, hogy teljeskörű szolgáltatást kaptam, mind a webáruház készítés, mind a keresőmarketing területén, így áruházam forgalmára semmi panaszom nem lehet."

Szegedi IvettTulajdonos
www.biokedvenc.hu


 "Köszönöm a munkátokat, nagyon meg vagyok elégedve! Pár barátomnak elküldtem a weblap címét, onnan is pozitív visszajelzések jöttek. Éppen ezért már több ismerősömnek is ajánlottalak titeket."

Gyetvai PéterTulajdonos
www.gyefakft.hu


 "Azért bíztuk meg honlapunk elkészítésével az Eluxot, hogy egy jó site és a keresőoptimalizálás profitot termeljen cégünknek! Profi oldalra volt tehát szükségem! Bizalmamat meghálálva a honlap eredményeképpen ágazatomban vezető szerepre tehettem szert az interneten."

Horváth PéterTulajdonos
www.carpitstudio.hu


 "Amikor elhatároztam, hogy a régi weboldalamat lecserélem, számomra az elsődleges szempont az volt, hogy minőségi megjelenés mellett tudjam a szolgáltatásom után érdeklődőket kiszolgálni. Számos webdesign cég közül azért az Elux.hu-ra esett a választásom, mert a referenciák éppen azt a hozzáállást tükrözték, melyre nekem szükségem volt."

Tuzok GáborCégvezető
www.dunakert.hu


 "Kedves Gábor!
Szeretném ezúton is megköszönni a honlapok elkészítését. A weboldalak nagyon jók lettek, épp ilyenekre gondoltam."

dr. Szilágyi GáborTulajdonos
www.okoskonyveles.hu


 "Több ajánlat közül választani mindig nehéz feladat, azonban ezúttal nem így történt. A számomra felkínált megoldás, mind szakmailag, mind árban elnyerte tetszésemet. Döntésemet utóbb sem bántam meg. Sőt! Ha még egyszer honlapkészítő céget keresnék ismét az Eluxot választanám."

Szendrényi ÁkosTulajdonos
www.jarmutakaro.hu


 "By a Dutch-hungarian company I needed a webdesing company, who can communicate about our project in english. EluxWeb proved it many time. Well done!"

Martien VerhaarProject Manager
www.euromunka.hu


 "A boraszatibolt.hu a második weboldalam, melyet az Elux-tól rendeltem meg. Azt kell, hogy mondjam, hogy ismét kellemes csalódás ért. Amióta az oldalam elkészült a boltom forgalma érezhetően növekedett. Korábban nem hittem el, hogy az internet képes lehet erre. Tévedtem.
Köszönöm Gábor!"

Gyovai LászlóTulajdonos
www.boraszatibolt.hu


 "Eascom.eu was my second website with Elux.hu. Now I needed a website for my hungarian accomodation and service company that not only provided a wealth of information, but did so in a user friendly, professional and aesthetically pleasing way. This new project could not have gone any smoother and I am truly delighted with the results.

Hille HoremanOwner
www.eascom.eu


 "We decide to redesign and rebuild our website. We look forward about a company that should help us in developing our complete Internet marketing in Hungary. With Elux, we were able to communicate in English through the course of planing and development of our project. By this reason, our common cooperation was more efficient and significantly more fruitful.
Thanks for everything!"

Matthew StraussProjekt manager
www.sensaconsulting.com


 "Ajánlás útján kerültem kapcsolatba az Elux csapatával. Elképzelésem az volt, hogy az interneten népszerűsítsem vállalkozásom által értékesített ingatlanjainkat. Ehhez egy megragadó megjelenésre és látogatottság növelésre volt szükségem. Örömmel jelenthetem, hogy mindkét feladat maradéktalanul teljesült."

Kovács FerencCégvezető
www.kvingatlan.hu


 "Van némi tapasztalatom már az internet világában, éppen ezért mikor weboldalam elkészítésére partner kerestem, azt elsősorban az adott cég referenciái alapján tettem. Ezért esett a választásom az Eluxra. Kijelenthetem, hogy elkészült honlapom megjelenése nemcsak az én, hanem befektetőim tetszését is maximálisan elnyerte."

Sipos RolandTulajdonos
www.mobilsafe.eu


"As a foreign director of a Hungarian company it is not so easy to find your way in a strange country. With searching for a professional web-designer I was lucky that I found Elux. For more than a year we are working more than satisfied with Elux web-design for developing websites and databases.
I can recommend everybody the work from Seolux. You get great value for less money!

Hille HoremanEuromunka Kft.
www.himacon.nl


 "Mikor internetes megjelenésben gondolkodtam elsősorban üzletem bevételének növelése volt a legfőbb célom. Ezért fektettem be egy ügyféltermelő weboldalba, melyet a piacon csak az Elux kínál ilyen professzionális feltételek mellett. "

Fábián ZoltánÜgyvezető
www.irodapontkft.hu


 "Középvállalkozásként számunkra a legfontosabb szempont az volt, hogy weboldalunk híven tükrözze cégünk által képviselt megbízhatóságot és minőségi irányelveket. Elmondhatom, hogy az elkészült honlap mindkét szempontnak maximálisan megfelelt."

Takács BélaAsszisztens
www.szekelyredony.hu


 "Kedves Gábor!
Köszönöm a munkátokat, szép és jól használható lett a honlap, aminek nagyon örülök, jó volt veletek együtt dolgozni!"

Kozák MelindaProjektmenedzser
www.epitesugyiplatform.hu


 

article icon Kapcsolódó cikkek
Cégünk további weboldalai

EGYEDI WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

Webshopguru: www.webshopguru.hu

HDG Net: www.webaruhaz-keszites.com

ADATBÁZIS SZINKRONIZÁCIÓK

SyncMasters: www.syncmasters.hu 

- Számlázó- és raktárkezelő programok
- Nagykereskedelmi adatbázisok
- Fizetési rendszerek integrációja

Ügyfeleink véleménye

"A Netkorzor Kft-vel 2011 első félévében dolgoztunk együtt. A céget a Fundamenta értékesítési hálózatának belső - zárt - web shopjának elkészítésével bíztuk meg, mely megbízást meghívásos tenderen nyerték el. A cég már a tender ajánlat elkészítése során odafigyelt az ügyfél kéréseire és alkalmazkodott annak munkamódszeréhez. A web shopot a megrendelt minőségben, határidőre és a megállapodott költségkereten belül maradva leszállította. Külön kiemelném, hogy a munkát extrém rövid idő alatt kellett elkészíteni. A HDG Net a munka során végig a "hogyan lehet megcsinálni" megközelítést alkalmazta, az "ezt így nem lehet" helyett. Végül külön pozitívumként említem, hogy az azóta megrendelt extra fejlesztési munkák abszolút korrekten – munka és nem "függőségi" alapon - lettek kiajánlva és megrendelést követően kiszámlázva.

A céget nyugodt szívvel ajánlom más web shop fejlesztést tervező cégnek


Jóri Csaba
Marketing vezető
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
www.szebshop.hu

tulipanshop"Ezúton is köszönjük az eddigi munkájukat! Önök nagyon tehetségesek és igazi profik! Nagyon elégedettek vagyunk és tudják, nincs jobb reklám egy elégedett vásárlónál. Ahol tudjuk, ajánlani fogjuk Önöket. Az áruház nagy tetszést arat mindenkinél, aki eddig látta. Nálunk különösen! Ha belépünk, nagyon nehezen tudunk kilépni belőle. Reméljük sok ezer vásárlóval is így lesz!"

Krasznai György
Tulajdonos
www.tulipanshop.hu


"Remek volt a HDG Net csapatával együtt "dolgozni", mert egyszerre professzionálisak, érthetőek, precízek, mégis alaposak és türelmesek!

Legalább annyira szakértőek területükön, mint amennyire ambiciózusak, professzionálisak, valamint ügyfélbarátak és igényesek is, ami igen ritka.

Másnak talán lehetetlen lett volna a számos ötletet, a vásárlók és termékmegjelenítések igényeit, a megbízó egyedi elképzeléseit, és a szakmai szükségleteket figyelembe véve ilyen igényes és sokoldalú honlapot, valamint webáruházat létrehozni, de nekik nem volt az, és ebben szerény véleményem szerint a HDGNet az egyik legnagyobb cég, ha nem pont ők a legnagyobbak!

Hálásan köszönjük a tökéletes megvalósítást!"


Hegedűs Anita
Tulajdonos
www.balnea.hu

autopatkai"Miután körbenéztem a honlapkészítő cégek között, úgy láttam meg elsőre, hogy az Elux tudja csak képviselni megfelelő módon vállalkozásom megjelenését az interneten.Nem csalódtam ebben. Miután elkészítették a weboldalamat, megbíztam őket a weboldal keresőmarketingjével kapcsolatban is. A keresőmarketing munka után, számíthattok egy újabb véleményre tőlem. Köszönöm Gábor az eddigi munkát, meg vagyok vele elégedve."

Pátkai Miklós
Tulajdonos
www.autopatkai.hu
mediacenter
Honlapkészítés - Webáruház készítés - Portál fejlesztés - Keresőmarketing - Ajánlatkérés - Sitebuilder állás